Artdeco blusher brush

07:08:00

Danas vam predstavljam jednu Artdeco četkicu za lice iz njihove linije koja u nazivu ima Premium Quality, što označava da su ove četkice najboljice što Artdeco ima u ponudi kada je u pitanju pribor za nanošenje šminke.


Ima relativno kratku, debeljuškastu i zaobljenu dršku. Plastika je kvalitetna kao i metal koji drži vlakna na okupu.
Nije gruba što je čini pogodnom za nanošenje pigmentovanijih rumenila, a može se koristiti i za nanošenje hajlajtera, konturisanje, nanošenje bronzera i slično.

Održavanje je vrlo jednostavno, suši se prilično brzo. Dužina kista je 15 cm, a sama drška je 11.5 cm. Savršen je za manju kozmetičku torbicu jer nije dugačak za razliku od nekih drugih, tako da se može nositi u torbici kako bi se rumenilo popravilo tokom dana.
Veoma fina kozja dlaka omogućava savršeno zahvatanje i nanošenje rumenila. Za profesionalno, prijatno i meko nanošenje rumenila. Vrhovi čekinja su izuzetno fini, elastični i dugotrajni. Specijalno zaobljena četka omogućava precizno nanošenje rumenila i posebno oblikovanje kontura lica. Profesionalni kvalitet.

Cijena ove četkice je oko 14 KM ali trenutno je u  CM poslovnicama aktuelno sniženje od 50% na sve Artdeco proizvode, zato ne propustite priliku. :) 


Da li posjedujete neki Artdeco kist i kako vam se ovaj dopada? :) 

You Might Also Like

2 komentari

Subscribe