Top 5 ispod 10 KM (vol.1)

12:52:00


Dobrodošli u seriju postova "Top 5 ispod 10 KM" gdje ću vam prikazivati najbolje proizvode po mom mišljenju a da koštaju manje od 10 KM (5€).
Smatram da su ovakvi postovi veoma korisni gdje možete vidjeti neke svima dobro poznate ali i proizvode za koje možda do sad niste znali, te pročitati koju više informaciju o njima.


1. Essence get bih lashes vodootporna maskara - odlična za one koji ne vole gumene četkice, jako lijepo podiže i raščešljava trepavice. Ako imate ravne trepavice ova maskara je definitivno za vas jer se neće desiti da vam se trepavice nakon nekog vremena spuste u početno stanje. Cijena joj je 5.25 a trenutno je možete naći na akciji u CM-u za 4 KM.


2. Avon Calming effects iluminirajuća podloga - puder namijenjen suhoj koži sa slabim do srednjim prekrivanjem. Idealan za dnevni make up. Nije težak na licu, ne matira već daje sjajni finiš. Veoma je dugotrajan na licu, ja sam ga nosila po 7-8 sati i nije mrdnuo. Moj je u nijansi Nude i u trenutnom katalogu košta 9.90 KM.


3. Catrice tečna kamuflaža - korektor sa srednjim do potpunim prekrivanjem. Odlična stvar za nas sa veoma tamnim podočnjacima. Ne uvlači se mnogo u bore ispod očiju ali zna isušiti to područje tako da preporučujem prije njega neku okoloočnu kremicu ili kao što ja radim da pred spavanje namažem debeo sloj veoma masne okoloočne kreme. Ujutro ćete imati dobro "pripremljene i nahranjene" podočnjake.
Njegova cijena je oko 7 KM.


4. Neizostavni Golden Rose tečni mat karmini - ovo su ubjedljivo najbolji mat karmini na našem tržištu. Boja kao u bočici već nakon jednog premaza, veoma dugotrajni a pri tome ne isušuju usne. Sve što tražite od jednog tečnog mat karmina imaju upravo Golden Rose longstay liquid matte lipstick. Cijena im se kreće od 7 do 10 KM a ja svoje nabavljam na jednoj od sarajevskih pijaca po cijeni od 7 KM i mislim da za taj novac ne možete naći bolje.


5. Posljednji ali ne manje bitan proizvod jeste Avon nutra effects pjena za umivanje namijenjena svim tipovima kože. Odlično skida ostatke šminke s lica, koža nakon umivanja bude mekana i glatka i nema osjećaja zatezanja. U trenutnom katalogu košta 6.90 KM.
Njenu recenziju zajedno sa još jednim proizvodom možete pročitati ovdje.

Ovo su bili moji najbolji proizvodi ispod 10 KM a uskoro očekujte nastavak. Do tada mi pišite jeste li probali neki od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci. Da li vam se dopadaju ovakvi postovi? :)

You Might Also Like

6 komentari

Subscribe