New in #1

12:19:00

Na redu je moj prvi new in post, a s obzirom da ja volim čitati postove ovakvog tipa smatram da će i vama biti zanimljivo. Pa da počnemo.



1. Ziaja coconut creamy shower soap (500ml) - kremasi gel za tuširanje koji sam kupila prije nekoliko dana i mogu reći da je savršen. Sadrži lipide kokosa bogate omegom 3, omegom 6 i D-pantenolom. Vlaži, omekšava i zaglađuje kožu. Ono što je najbolje kod ovog gela je njegov miris koji je božanstven.
2. Garnier Ultra Doux repairing shampoo (400ml) - šampon za suhu i oštećenu kosu, obogaćen uljem avokada poznatom po omekšavajućim svojstvima i karite buterom poznatom po hranjivim svojstvima.
3. Balea tonik za lice (200ml) za suhu i osjetljivu kožu sa ekstraktom cvijeta badema, bez alkohola. Ovaj proizvod još uvijek nisam probala tako da ne mogu reći ništa konkretno o njemu.
4. Afrodita clean phase (150ml) - gel za čišćenje svih tipova kože. Uklanja potpuno s kože višak masnoće, kozmetičke preparate  i ostale nečistoće te je istovremeno vlaži dodatkom hijaluronske kiseline. Prvi put koristim ovaj proizvod i na moje lice jako dobro djeluje, koža bude izuzetno glatka. 
5. Balea oil repair (200ml) - profesionalni uljni regenerator za kosu sa arganovim uljem. Poslije njega kosa bude glatka i sjajna i po mom mišljenju ovo je najbolji regenerator koji se može pronaći kod nas. 
6. Balea oil repair (100ml) - profesionalno ulje za jako oštećenu  i suhu kosu sa arganovim i suncokretovim uljem. Ovo ulje može se koristiti cijelom dužinom kose izbjegavajući korijen ili samo na vrhove. Kosa se mnogo lakše češlja i u mom slučaju dosta manje je sklona uvijanju. 
7. Golden rose matte lipstick crayon (3.5g) - ruž u olovci u nijansi 10. Kao i GR velvet mat karmini dosta dugo se zadržaava na usnama. Preživjet će piće, a za jelo nisam sigurna. 
8. NYX jumbo eye pencil u nijansi milk. 
9. Essence gel nail polish - mislim da je nijansa 37 serendipity. 
10. Essence eye blender i eyeshadow blender brush 
11. I na kraju jedan proizvod koji koristim prije treninga. Izotonični napitak u prahu s okusom crvene naranče, magnezijem, L-karnitinom i vitaminom C. Vjerujem da većina vas zna o čemu je riječ. (:


Do idućeg čitanja, lijep pozdrav. (:









You Might Also Like

1 komentari

  1. Odlican new in. Volimo puno slicnih stvari. Ziaja gelovi mi mirisu predivno imam ih bas puno. Balea ova linija za kosu im je definitivno naj. Nyx milk essence kistovi GR velvet odavno svi u favoritima :) i vec par god samo ovim afroditinim umivam lice toliko je dobar. Moram malo istraziti ovo cudo prije treninga a eto ideje i tebi za post :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe