Empties #1

11:46:00


Danas vam pišem o proizvodima koje sam potrošila u proteklom mjesecu ili možda malo više.  Ovo je moj omiljeni tip postova tako da sam i ja uvela ovu rubriku na blog. Skupila se neka manja količina praznih kutijica i vrijeme je da ih bacim, ali prije nego što to uradim, odlučila sam podijeliti sa vama šta mislim o ovim proizvodima i da li bi ih opet kupila.


Balea uljni tuferi za skidanje šminke za oči - ovo je proizvod koji sam već ponovo kupila jer dobro skine vodootpornu maskaru i dok ne naađem neku bolju zamjenu nastaviću ih koristiti.

Strep depilacijske trakice za lice i bikini zonu - ove trakice su jedine koje mi trenutno odgovaraju. Ranije sam koristila Baleine međutim promijenjena je njihova veličina i više ne vidim nikakav efekt koristeći ih. Ove su taman veličine i odlično rade svoj posao, jedina mana su uljne maramice koje  imaju čudan miris koji mi se ne sviđa. Uglavnom, kupiću ih sigurno ponovo.


Ziaja micelarna voda - kao što vidite na ambalaži ovo je za čišćenje kože od 50+ godina, međutim ja sam je greškom uzela jer sam žurila. Potrošila sam je kao i svaku drugu iako sam u početku bila skeptična. Tu su još dva pakovanja tufera Septona i još neki šklj. Nije mi bitno kakvi su, obično uzimam one koji su u tom trenutku najjeftiniji. :)


Alkmene šampon od čička protiv peruti - ovo je najbolji šampon protiv peruti koji sam ikad probala. Pošto mi je tjeme strašno sklono perutanju koristila sam razne šampone iz apoteke koji su bili duplo skuplji od ovog i nijedan se nije tako dobro pokazao. Ovaj košta oko 9 KM i može se naći u CM-u a vjerovatno i u DM-u. Preporuke za njega ukoliko se borite protiv peruti.
Gliss ultimate repair Anti-Damage tretman za oštećenu i suhu kosu - solidna maska koju često možete naći na akciji za nekih 7 KM. Kupiću je vjerovatno ponovo kad isprobam neke druge koje sam planirala.
Balea profesionalni uljni regenerator - već sam pisala da je ovo moj regenerator broj 1. Kupovaću ga sve dok ga budu proizvodili. :)


Rexona i She dezodoransi - poslije potrošenih desetak Adidasovih uzela sam ova dva čisto da malo promijenim.

Balea maslac za tijelo od kakaa - fin miris ali je meni brzo dosadio pa se tako vukao po kući dok nisam odlučila da ga konačno potrošim.
Balea gel za tuširanje - vanila i kokos su moja dva omiljena mirisa i obično uvijek uzimam nešto što miriše barem na jedan od njih. Još u upotrebi imam neka 2-3 ogromna i zbog toga je na slici samo ovaj. Kad se njih riješim vjerovatno se opet vraćam ovom.


Essence lash & brow maskara - nisam je uspjela potrošiti jer mi je ovaj plavi dio ostao u poklopcu i ne mogu da dođem do proizvoda.
Essence get big lashes - moja omiljena maskara, ovo mi je mislim četvrto potrošeno pakovanje.
Flormar mat lak - ovo je prvi lak koji sam uspjela potrošiti. Nijansa je savršena (Pure purple). Jedino što mi se ne sviđa kod Flormar lakova je njihova četkica ali lak kao lak je savršen.
S-he olovka za obrve - odlična, dugotrajna, jednom kad je nanesete nema potrebe za popravljanjem u toku dana. Cijena joj je oko 3.70 KM i može se naći u DM-u.


Jeste li probali neki od ovih proizvoda? Kakva su vaša iskustva? 

You Might Also Like

6 komentari

  1. Odličan post!
    Skokni na moj blog: http://raj-sminke.blogspot.ba/2015/12/prijedlog-poklona-za-novu-godinu.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Bas cu isprobati she olovku i flormar matt :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Za olovku se nećeš pokajati, kvalitetnija je od mnogih skupljih. Ovi lakovi su također odlični :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe