Empties #2

05:59:00


Prošlo je skoro dva mjeseca od mog prvog posta o potrošenim proizvodima stoga je vrijeme za novi.
Nema nešto mnogo proizvoda, međutim u oovom postu će se naći neki odlični proizvodi za koje nisam pisaala recenziju a vrijedni su pažnje.


Essence get big lashes vodootporna i obična verzija  - crnu sam koristila samo za donje trepavice jer mi za gornje nikako ne odgovara zbog mojih ravnih trepavica, dok ih plava odlično drži uvijene tokom cijelog dana. Ovo mi je potrošeno četvrto pakovanje. Jedina mana joj je što se zna preslikati na podočnjake. Cijena je oko 5 KM.


MaxFactor lasting performance tečni puder - nisam pretjerano oduševljena njime, moram priznati da sam  više očekivala. Mnogo mi je bolji Catrice even skin tone čiju recenziju možete pročitati ovdje.
Kameni puder koji vidite je neki prastari Essence, ne znam da li je još uvijek u prodaji. Ide u kantu jer mu je istekao rok a nisam ga stigla potrošiti iz razloga što ove pudere koristim samo za setovanje korektora. Inače, nije bio loš. :)

Essence trakice za čišćenje mitesera sa nosa - ne mogu reći da stvarno djeluju, nos vam poslije njih samo nešto normalnije izgleda ali miteseri su i dalje tu :)
Balea okoloočna kremica sa ekstraktom lotusa - na podočnjake nema nikakvo djelovanje što se ne može ni očekivati od ovako jeftine kreme. Međutim, odlična je kao baza za korektor i odlično hidrira područje ispod očiju. Njena cijena je oko 3 KM.


Ovaj proizvod je zvijezda današnjeg posta. Radi se o Balea toniku za suhu i osjetljivu kožu.
Ovo je najbolji tonik koji sam ikad probala. Nakon umivanja gelom ili pjenom, dovoljno je jednom preći lice tuferom natopljenim ovim tonikom i koža će vam biti tako nježna i mekana da vam neće ni trebati krema poslije toga. Ima 200 ml i košta oko 4 KM.


Balea  dvofazno sredstvo za skidanje šminke - kupovina ponovljena već nekoliko puta. Mana je ovo malo pakovanje koje se veoma brzo potroši, bilo bi zgodno da naprave neko barem od 200 ml :)
Balea uljni tuferi - ovo mi je drugo potrošeno pakovanje, mogli ste ih vidjeti i u prošlom postu ovog tipa. Dobro skidaju vodootpornu šminku sa očiju, jedina mana im je što su veoma tanki.
Tuferi koštaju oko 2.50, dok ovaj dvofazni skidač košta nešto manje od 3 KM.


Obični tuferi ebelin 140 komada i neki šklj iz CM-a - šta reći nego da ih trošim k'o vodu. :D


Ako duže pratite ovaj blog mogli ste primjetiti da obožavam proizvode od kokosa. Apsolutno sam uživala u ovom gelu za tuširanje koji je izuzetno kremast i jako se sporo troši. Nema onaj vještački miris kokosa, više imate osjećaj kao da se tuširate kokosovim mlijekom :D Ne isušuje kožu i još jedna prednost je što je veoma jeftin za količinu od 500 ml.
Balea uljni regenerator - najbolji koji sam ikad probala. Ovo mi je mislim već peto potrošeno pakovanje. Kao što ste već mogli primjetiti, promijenjeno je dizajn ali je sastav ostao isti, na sreću nas, njegovih obožavalaca.


Garnier Ultra Doux šampon - veliko razočarenje, ne preporučujem ga. Jedva sam ga potrošila. Uglavnom sam ga koristila za pranje četkica.
Schauma šampon protiv peruti je moj novi favorit, već koristim drugo pakovanje, odličan je.


To bi bili svi moji potrošeni proizvodi za ovaj put. Pišite mi da li ste probali nešto od ovoga i kakvi su vaši utisci. 
xx


You Might Also Like

0 komentari

Subscribe