New in #4

15:16:00


Nakon mjesec dana evo me konačno sa novim postom, naravno riječ je o mojim novitetima kupljenih u prethodnih mjesec dana. Znam da volite New in postove pa se nadam da će vam i ovaj biti podjednako zanimljiv :)
Ovaj put se i kod mene našlo nešto više dekorative nego preparative što inače nije slučaj ali eto uglavnom su to proizvodi koji su mi bili potrebni :)




Eveline anticelulitni gel sam uzela jer sam čula da stvarno daje rezultate, naravno uz pravilnu ishranu i redovan trening, pa eto vrijedi isprobati.
Balea ulje za skidanje šminke isto kupljeno iz znatiželje, solidno skida vodootpornu šminku.
Strep trakice za depilaciju lica i bikini zone standardno u mojim novitetima i potrošenim proizvodima, provjereno dobre. :)


Afrodita šampon od hmelja protiv peruti - za ove litarske Afroditine šampone sam čula sve pohvale pa riješih i ja da probam, za sad mi se dopada.
Isana suhi šampon sam dobila i još uvijek vam ne znam reći ništa o njemu jer ga još nisam isprobala. Isto tako mislim da se on ne može pronaći kod nas dok je u Hrvatskoj dostupan, ispravite me ako griješim.
Afrodita orahovo ulje za kosu - kupila sam ga jer je bilo na akciji i nakon prve dvije upotrebe imam utisak da previše masti kosu ili ga ja koristim u većim količinama nego što bi trebalo. Uglavnom mnogo mi je bolje Baleino koje sam spominjala nekad u favoritima.


Afrodita hidratantna krema od badema - saaavršena, preporučujem!
Balea pjena za čišćenje lica namijenjena suhoj koži - solidno skida ostatke šminke nakon micelarne i dodatni plus je što je izuzetno povoljna.


Essence gel lakovi u nijansama 56 you and me? i 67 love me like you do



Ovnak kosi kist - njemu sam namijenila saradnju sa Nyx-ovim gelom za obrve kojeg ćete vidjeti u nastavku posta. Za sad mi se sviđa kako funkcionišu zajedno.
Essence get big lashes vodootporna maskara - već sam pisala o njoj u potrošenim proizvodima, sviđa mi se efekat na trepavicama ali zna ostaviti trag na podočnjacima što je veliki minus.


Essence longlasting lipliner u nijansi 07 plum cake - volim je uvijek imati  u zalihama, savršena nijansa kao i postojanost na usnama.
Maybelline fit me korektor ovaj put u nijansi 15
Golden Rose karmin u nijansi 32 - opet nisam ubola pravu nijansu al' može proći :D. GR karmini su stvarno fenomenalni za tu cijenu


Essence stay all day transparetni puder u prahu - kupljen u svrhe setovanja korektora međutim za to područje je pretežak i baš se primjeti i što je još gore nakon par sati nošenja užasno izgleda. Koristim ga za izoštravanje kontura i za to je dobar.
Artdeco transparetni puder u prahu - kupljen nakon što Essence-ov nije funkcionisao i puno bolje izgleda ispod očiju.
Catrice even skin tone tečni puder u nijansi 020 Beige rose - ovo je jedini puder koji sam dvaput kupila što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. Po mom mišljenju trenutno najbolji u našim drogerijama :) Recenziju možete pročitati TU.


Nyx gel za obrve u nijansi Brunette - dugo sam razmišljala da li da ga kupim i eto riješih konačno. Potrebno je malo više prakse ali zadovoljna sam za sad.
Blush četkica 65C - četkica za blend nikad dosta :)


Genera maska za kosu sa arganovim uljem - još uvijek ju nisam isprobala nadam se da će biti dobra :)
Bourjois healthy mix korektor u nijansi 51 - mislim da sam do prije par dana bila jedina osoba koja ovo čudo nije probala :D
Nisam očekivala da će biti toliko dobar, preporuke i od mene. :)


Iako malo proizvoda, oduži se i ovaj post ipak. Vidi se da nisam dugo tipkala :D 
 Da li ste probale neki od ovih proizvoda i kako vam se dopadaju?
Ako vas zanima recenzija nekog proizvoda pišite mi u komentarima, rado ću je napisati :) 

                                                                                                     Puno pozdrava do idućeg posta, S.

You Might Also Like

6 komentari

  1. I sama koristim ovaj nyx gel za obrve, pa skoro godinu dana i ne nazire mu se kraj :D odlicna investicija! Doduse, treba malo prakse...
    Da li je ovo neka nova Genera maska? Nisam ovo pakovanje vidjala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam čula da se zna stvrdnuti nakon nekog vremena pa ga je potrebno oživljavati duralineom :) Moguće da je nova, doduše ja nisam nikad obraćala pažnju na njih pa ne znam tačno..

      Izbriši
  2. Gdje si kupila ovu cetkicu za blendanje i koliko je? Ova dva laka su mi vrh , boje su fantasticne.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  3. Četkica je iz Ogledalce cosmetics i tu košta oko 7-8 KM, dok je na Nyx online shopu oko 6.50 koliko se sjećam :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Genera maska za kosu je odlicna. Ja je koristim vec duze vrijeme i sve pohvale. Nadam se da ce i tebe oduseviti.

    OdgovoriIzbriši

Subscribe