New in

05:54:00


Hoćete li mi vjerovati ako vam kažem da New in postove nisam pisala od maja prošle godine?
Ni sama nisam mogla vjerovati u ono što vidim, skoro godinu daana :O
Ali zato vjerujem da ćete uživati u ovom postu jer je bogat brojnim zanimljivim proizvodima, barem za mene. 


Iz Avona sam naručila clear skin piling za dubinsko čišćenje pora, koristila sam ga već dovoljno puta tako da vas uskoro očekuje detaljna recenzija. Odličan proizvod, ja sam oduševljena. 
Zatim Peel Off maska sa ekstraktom crnog kavijara je onako ne daje neki specijalan efekat osim što lice bude zaista glatko i mekano nakon njenog skidanja. Četkica za rumenilo koju ja koristim za nanošenje bronzera je odlična, veoma kvalitetno odrađena. Nakon prvog pranja nije ispala nijedna dlačica, vidjećemo u budućnosti kako će se pokazati. 


Dm je imao neku opasnu akciju na kojoj je bio snižen i ovaj serum sa 45 na 30 KM pa sam iskoristila popust da ga konačno isprobam. Sad kad sam ga probala moraću ga redovno kupovati bome :) 
Detaljniju recenziju ćete moći pročitati uskoro. 


O Byphasse toniku za lice ste već mogli čitati mnogo puta na mom blogu pa ću vam ostaviti link recenzije ako ste ju možda propustili. Da ga jako volim govori vam činjenica da sam već potrošila jedno pakovanje od 500 ml i kupila novo. 
L'oreal Pure clay glow maska za lice je još jedan odličan proizvod, inače novitet na našem tržištu. Kako ne isprobati nešto ovako privlačno!? :)) Kupljena je za 11.50 KM a inače košta oko 15 KM. #štedimokupujući 


Garnier dvofazna micelarna voda je nešto što viđate redovno kod mene, trenutno nema bolje u našim drogerijama. Ako još uvijek niste probali, obavezno to ispravite. 
Za Baleino mlijeko za kosu sam čula dosta pohvala pa odlučih ga i ja isprobati. Dobar proizvod s obzirom na svoju cijenu (3.50 KM) 


Sleek Matte Me tečni mat karmin ste već vidjeli u razočaravajućim proizvodima. Nijansa je shabby chic. 
Sleek paletu highlightera  sam uzela u pogrešnoj nijansi jer sam žurila i nisam stigla isprobati ih. Ovako na oko su mi se nijanse iz ove palete učinile ljepše  nego u Solstice verziji pa sam tako nju i uzela ali se ispostavilo da sam pogriješila. Koristim samo dvije nijanse iz ove palete. 


Wet 'n' wild highlighter i Maybelline Age rewind korektor sam naručila sa Silk Beauty stranice i o njima ćete moći čitati dojmove dok ih istestiram. 


Moja omiljena Essence get bih lashes maskara spominjana već mnogo puta na blogu a nema svoju recenziju još uvijek, ne znam zašto, moram to promijeniti. 
Čula sam da su Essence olovke sada u drugačijem pakovanju, opet kremaste kao one sa sivim čepom pa sam uzela da probam  i odmah ću vam reći da to nije istina. 
Tečna sjena iz Glitter in the air kolekcije u ovoj predivnoj metalik smećkastoj nijansi nažalost nije ispunila moja očekivanja ili joj ipak nisam dala dovoljno šansi. 
Fing'rs ljepilo za trepavice, jeftino a obavlja svoj posao. 
Essence all about matt nisam do sad probala pa je red da se i to ispravi.


 Golden Rose rich color lak  (104), Dream lips olovka (510)  i tečni mat karmin u nijansi 16. Olovka i karmin su zajedno odlična kombinacija. 


Artdeco četkicu za blend sam ugrabila na nekoj akciji po duplo jeftinijoj cijeni i oduševljena sam kako obavlja svoj posao. Ova četkica će vam završiti pola posla. Ozbiljno dobra! Zatim, moja omiljena baza za sjenila i puder u prahu koje sam već potrošila i kupila ponovo. 


Konačno sam uzela da probam Afrodita Hydra Thermal okoloočnu kremu protiv prvih bora, za sad mi se sviđa kako djeluje. Catrice HD puder nisam ni planirala probati ali mi je trebao korektor a nije bilo nijednog pa sam morala uzeti to pakovanje u kome se nalazio i puder. Nijansa pudera je previše žuta za mene tako da ga mogu samo miješati sa drugim puderima. Inače, složila bih se sa većinom recenzija na domaćoj blogosceni kada je u pitanju ovaj puder. 


Nyx Lingerie tečni mat karmin sam spominjala u prethodnom postu o  razočaravajućim proizvodima. (link). Baolishi mat sjajilo sam uzela sam probam jer sam čitala pozitivnu recenziju kod The Lipstick Bar i jedan novitet  su Flormar Silk matte tečni karmini (moj je u nijansi 02 Fall rose). Ja sam svoj platila 8 KM u Elle cosmetics i vjerujte da je mnogo kvalitetniji od Nyx lingerie, ovog koji vidite na slici. Mislim da ima 8 nijansi. 


Do sad nisam probala LPM maske za kosu pa sam uzela ovu sa karite mlijekom i medom. Slična mi je Gliss maskama s tim što se ova sporije nekako troši. 
Balea šampon za dubinsko pranje je ozbiljno dobar i prava je šteta što kod nas ne uvoze još uvijek, nadam se da  će se to promijeniti. 



Šta ste vi kupovale u posljednje vrijeme? Jeste li probale neki od ovih proizvoda i šta mislite o njima? O čemu bi ste voljele prvo čitati? 






You Might Also Like

4 komentari

  1. Divnoo! Svega ima. :) Zanima me tecni ruz GR nijansa 16. ;) Serum je fenomenalan, i ja ga koristima!! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. GR 16 je na meni neka smećkasto-narandzasta nijansa, opet, ne izgleda na svakome isto, i ja sam očekivala da će biti više nude ali sviđa mi se i ovako. I 13 mi je lijepa, moraću i nju nabaviti :) A serum definitivno opravdava malo višu cijenu.

      Izbriši
  2. Gdje si nasla Afrodita okoloocnu kremu, ne mogu nigdje naci tu njihovu liniju proizvoda?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam je kupila u Cm-u a može se također naći i u Dm drogerijama. Košta oko 19 KM a često je možete naći na sniženju za oko 14 KM. :)

      Izbriši

Subscribe