Everyday makeup

10:45:00

Za početak ću pisati o dekorativi koju ja svakodnevno koristim i bez koje ne mogu zamisliti dan.





1. Max Factor lasting performance foundation (105 - Soft beige). Jedan je od boljih tekućih pudera koje sam probala. Za cijenu od 23.00 KM dobijete količinu od 35 ml. S obzirom da je puder jedan od najbitnijih makeup proizvoda, uvijek treba pažljivo izabrati nijansu kao i uzeti u obzir njegove ostale karakteristike.




2. Essence all about matt high covering concealer (10 - matt beige), korektor koji trenutno koristim i mogu reći da me oduševio. Za samo 4.00 KM dobijete 12 ml proizvoda odličnog kvaliteta.

3. Flormar bronzing powder (05). Ovako gledajući ga u ambalaži ima sitnog šimera u sebi ali kad se nanese na kožu izgleda mat tako da ga ja koristim i kao bronzer i za konturisanje. Pakovanje je ogromno kao i količina koja se dobije za 12.00 KM (33g)


4. Essence get big lashes vodootporna maskara (12ml). Maskara u koju se kunem s obzirom da od maskare tražim samo da ih drži uvijene, a to sam uspjela samo s ovom. 

5. Push-up bra for your eyebrow (NYX) - duo olovka koju koristim za popunjavanje obrva i posvjetljivanje dijela ispod obrva. Dugotrajna je tako da nema nikakve potrebe za popravljanjem u toku dana. 

6. I za kraj Essence longlasting ruž za usne iz nude kolekcije  (03-come naturally) i svima dobro poznata Essence (06 - satin mauve) olovka za usne. 




 Da li ste vi isprobale neki od ovih proizvoda i kako vam se sviđaju? :)


You Might Also Like

2 komentari

  1. Flormar bronzer i ovaj Essence duo za usne su i moji holygrail proizvodi. Super prvi post zelim ti puno srece.

    OdgovoriIzbriši

Subscribe