Omiljeno u januaru - 2016

06:39:00


Ćao drage moje..
Prvi je februar što znači da je vrijeme da vam pokažem koje sam to proizvode najviše koristila, odnosno koji su me posebno oduševili u januaru. :)


Početi ću od ovog čuda za suho pranje kose koje je savršeno. Meni je ovo prvi put da koristim ovaj šampon i sad mi je jasno zašto se podigla tolika prašina oko Batiste  proizvoda. Odlično pokupi masnoću sa kose uz to dajući joj neki solidan volumen. Preporuke.



Samo ću reći da je ovo jedan od mojih omiljenih parfema pošto nisam vješta u opisivanju mirisa, ali pretpostavljam da svi znate o čemu se radi.  Dobila sam ga od prijateljice na poklon što ste već mogli vidjeti ako me pratite na Instagramu :)


Catrice Even Skin Tone sam već nahvalila u ovom postu. O Blush 32 četkici za nanošenje podloge još uvijek nisam pisala ali je fenomenalna. Dovoljno je gusta i ne ispadaju joj dlačice kako pri nanošenju tako ni pri pranju. Moja je "zrela" za pranja jer sam je tik prije pisanja ovog posta koristila. 


Kao što već znate kozmetika Aura je stigla konačno u Sarajevo i naravno ono po šta svi prvo idemo su tekući mat ruževi. Moj prvi primjerak je u nijansi 625 Break the rules. Savršenstvo!!! Neću vam sad puno  pisati o njemu jer pripremam uskoro recenziju. 
Essence longlasting lipliner u nijansi 07 Plum cake mnogi upoređuju sa starom Satin mauve međutim na mojim usnama ova olovka izgleda sivo. Dosta je dugotrajnija od njihovih običnih olovaka. 
Treći proizvod sa slike sam dobila od prijateljice na poklon iz Njemačke. Prvi put čujem za ovu marku i sama olovka nije nešto bog zna dugotrajna ali mi se sviđa nijansa (05 Rosewood) koja je pravi kameleon. Nekad mi izgleda ljubičasto, nekad smeđe a vjerujem da bi na nekome drugom čak povukla na neku treću boju. 



I za kraj ovaj ljepotan iz Kika u nijansi 317 također od iste prijateljice :D Nijansa je neka tamno roze - mauve i jedan je od najljepših koje posjedujem. :)

To bi bili moji favoriti za mjesec januar, nadam se da dijelimo neke proizvode... a ako ne pišite mi u komentarima šta ste Vi to voljeli u prethodnom mjesecu.
Do narednog posta puno pozdrava i poljubaca od mene :*

You Might Also Like

7 komentari

  1. Imam osjecaj da volis iste boje kao i ja. Posebno mi se dopada Aura ruz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ove ljubičaste nijanse su nas sve zaludjele :D Perfektan je, oduševićeš se kad probaš :)

      Izbriši
  2. Ovu blush cetkicu stalno trazim i uvijek rasprodana sto me jos vise mami da je kupim. Super je ova boja Aurinog ruza i ja cu ovih dana po par ovih jer jos uvijek nemam ni jedan. Jos Kiko da nam neko uveze i mirna Bosna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam je našla iz prvog pokušaja :) Evo i ja razmišljam koju nijansu bih sljedeću :D
      Ako ništa drugo maakar nek omoguće online poručivanje za BiH :D

      Izbriši
  3. Vala boljeg od Brune nema. Nije ni čudo što je popularan, bar na našem tržištu. A četka odlično izgleda! Kao i Aurin mattić. Moram si zgrabiti primjerak. :) xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Za tu cijenu je i više nego dobar :D Aurini matići su perfekcija :) :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Kiko lak je baš lijep, a Plum Cake obožavam, kao i ovaj Catrice puder :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe