theBalm Mary-Lou Manizer

13:15:00

Danas vam donosim recenziju predivnog poklona koji je konačno skinut sa moje wishliste. Riječ je o theBalm Mary-Lou Manizer highlighteru.  theBalm je američki cruelty free i paraben free brand sa predobrim ambalažama i pričom vezanom uz svaki proizvod.



Mary Lou highlighter dolazi zapakovan u kartonsku kutiju u kojoj se nalazi okrugla, plastična kutijica koja se zatvara na klik. Proizvod sadrži 8,5 grama što je praktično nepotrošivo, stoga je i njegova cijena od oko 20 eura sasvim opravdana. Kutijica sa unutrašnje strane ima i ogledalo koje je prilično veliko i dobro upotrebljivo ako proizvod koristite izvan doma. Na kutijici i samoj ambalaži proizvoda možete vidjeti šta je to skrivila Mary i za šta je optužena :) 



Tekstura mu je svilenkasta, izuzetno je pigmentiran i ne trusi se. Jako reflektira svjetlost i dovoljno je samo blago prisloniti kist. Nijansa je boja šampanjca sa izraženim zlatnim odsjajem i pristaje većini tonova kože. 
Postojanost na licu je odlična, dakle ne mrda dok ga sami ne skinete. 
Može se koristiti kao sjenilo i hajlajter na raznim dijelovima lica ( ja ga koristim na vrhu nosa, ispod obrva, na jagodicama, u unutrašnjem uglu oka, iznad usana) 

Swatch slikan na dnevnom svjetlu, u hladu


Na slici ispod možete vidjeti koji dijelovi lica se posvjetljuju (highlighting)




Stavila sam par slika sa različitom rasvjetom da vidite kakvu blistavost daje tenu, koja je posebno nama suhokošcima prijeko potrebna :)

Direktna sunčeva svjetlost

Umjetna svjetlost


Ako razmišljate da li da kupite ovaj proizvod, reći ću vam da vam treba u životu i vrijedi svake marke izdvojene za njega. 


Koristite li hajlajtere? Sviđa li vam se Mary Lou? 
Do idućeg čitanja, xx

You Might Also Like

8 komentari

Subscribe