Omiljeno u augustu - 2016

06:26:00

 Kraj je augusta pa riješih da vam predstavim omiljene proizvode u ovom mjesecu.. I ovaj put mali broj ali pažljivo odabranih proizvoda :)

 Nivea mlijeko za tijelo sa shea maslacem imam već dugo ali smo se ovaj mjesec baš intenzivno družili. Pruža odličnu hidrataciju i ima božanstven miris. Apsolutno sam uživala pri svakom korištenju. Preporučujem :)
 Avon šampon protiv peruti sa mentom i čajevcem je jedan od proizvoda koji su se našli u goodie bag-u na Digital divas konferenciji i koji me toliko oduševio da sam naručila i ovo ogromno pakiranje od 700 ml. Zaista je jedan od rijetkih koji mi pomaže protiv peruti i ne izaziva svrab.
 Avon Femme EDP (sočna kruška, magnolija, jantar) drugačije ga ne znam opisati :) Izuzetno je dugotrajan i baš po mome ukusu.
 MaxFactor Face Finity puder sam kupila jer se moj voljeni Catrice even skin tone povukao iz prodaje, međutim ispostavilo se da mi je ovaj možda i mrvicu bolji jer je još laganiji od Catrice pudera. Ovaj puder je na nešto skupljoj strani i to mu je, rekla bih, jedina mana. Ukoliko ste zainteresovani za njegovu recenziju napišite mi to u komentaru.
Catrice tečna kamuflaža je  novi saveznik u prekrivanju mojih strašnih podočnjaka. Apsolutno savršen korektor za tu cijenu. Već sam počela praviti zalihe ovog malog čuda za "ne daj Bože" da i njega povuku iz prodaje :)



Imamo li možda neke zajedničke favorite? :)
Pozdrav do idućeg čitanja :* 

You Might Also Like

6 komentari

  1. Obozavam Femme parfem :-) Catrice korektor sam koristila i bas mi odgovara takodje. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Femme! Da mirišemo kao prave žene! :D Šalu na stranu, dopada mi se parfem, sa Niveinim mlekom ne može se pogrešiti, a Catrice korektor jedva čekam da probam! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da će i tebi Catrice korektor postati omiljeni kad ga probaš :D

      Izbriši
  3. Miris klasične Nivee mi je najbolji! <3

    Pozdrav iz Slovenije,

    Katja

    www.blogvivalavida.com

    Se pratimo? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na čitanju..
      Veliki pozdrav iz Sarajeva :*
      Zapratila sam te :)

      Izbriši

Subscribe