Omiljeno u julu - 2016

05:08:00

 Već jaaako jako dugo nisam pisala post o favoritima mjeseca tako da ću Vam ih danas ukratko predstaviti. Nema ih mnogo ali su se zasluženo našli u ovom postu..

 Byphasse tonik za lice sa ružinom vodicom - recenziju pročitajte ovdje

 Garnier dvofazna micelarna vodica - veoma dobar proizvod za skidanje vodootporne šminke koji će vam i dugo trajati s obzirom da je količina 400 ml. Sigurno ste već mogli pročitati brojne recenzije i hvalospjeve na njen račun. Preporuke imate i od mene :) Njena cijena je oko 11 KM  a često se može naći na sniženju u DM-u za oko 8 KM.
Avon miracle glow lagano ulje za lice je proizvod koji me veoma pozitivno iznenadio i veoma brzo zauzeo mjesto u mojoj rutini njege lica. U pripremi je recenzija i za ovaj proizvod gdje ću Vam reći nešto više o njemu kao i moje utiske. :) 
Još jedan proizvod koji me oduševio je Gliss Ultimate Oil Elixir maska za kosu. Popunjava oštećenja i značajno smanjuje lomljenje vlasi. Nisam mogla vjerovati koliko mi je kosa nakon nje bila mekana, svilenkasta i nije se mrsila (inače imam jako, jako oštru kosu). Definitivno najbolja maska od svih koje sam do sad probala.
 Prethodni mjesec je naravno bio u znaku Golden Rose tečnih mat karmina i to su jedini dekorativni proizvodi koji su zaslužili da se nađu u mojim favoritima za prethodni mjesec. Recenziju za ovu i još jednu nijansu koju posjedujem pročitajte ovdje.



To bi bili moji favoriti u mjesecu julu.
Šta ste vi najviše voljeli i koristili u tom periodu i imamo li možda neke zajedničke favorite? :) 
Pozdrav do idućeg čitanja :*

You Might Also Like

1 komentari

  1. Jedino Avonovo ulje nisam probala a za sve ostalo se definitivno slažem sa tobom! :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe