Longstay precise browliner | Golden Rose

11:43:00

Do sada na ovom blogu niste imali priliku pročitati recenziju bilo kakvog proizvoda za obrve a razlog tome je što nijednim nisam bila zadovoljna kao ovim o kome vam danas pišem. 
Riječ je o Longstay precise browlineru kompanije Golden Rose. 

Pakovanje ove olovke je veoma jednostavno, sa jedne strane se nalazi češljić za obrve a sa druge je olovka i obje strane su zaštićene plastičnim poklopcem.
Olovka radi na mehanizmu odvrtanja i zavrtanja dakle nema potrebe za zarezivanjem i dolazi u količini od 0.09 grama. Tekstura olovke nije ni premekana ni pretvrda, što se mene tiče baš je taman kako treba. 
Izuzetno je precizna pa je moguće sa njom imitirati rast dlačica kratkim potezima a isto tako sa ovom olovkom možete dobiti i jači izgled obrva zavisno od jačine pritiska na kožu. 
Postojanost ovog proizvoda je još jedna stavka zbog koje obožavam ovaj proizvod. Preživjeće razne uslove poput velikih temperatura, znojenja, masne kože. Ja sam je jednom prilikom nosila više od 30 sati i vjerujte mi da mi nije falio nijedan dio obrve u trenutku kad sam je trebala skinuti sa obrva.
Možete je pronaći u pet nijansi (101, 102, 103, 104 i 105)
Cijena joj je 10 KM i možete je poručiti na Golden Rose online shopu.
Ukoliko ste  u potrazi za kvalitetnom olovkom za obrve onda obavezno probajte ove olovke, nećete se pokajati.

Kako vam se čini Longstay Precise Browliner?
Imate li namjeru probati ih? 

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe