Wish list 2016.

11:58:00

Drage moje ljepotice, stara godina je iza nas i vrijeme je da se okrenemo željama za 2016. godinu. Želim vam svima sretnu novu godinu sa puno uspjeha, ljubavi, zagrljaja, osmjeha i naravno ostvarenih želja.

Prvi post u 2016. godini odlučila sam da posvetim mojim željama za istu. Na mojoj listi želja nalaze se obično proizvodi koji nisu dostupni u BiH i do kojih je malo teže doći, ali eto bitno je da se križaju sa liste. :)


Post ću početi sa mojom 'najvećom' željom a to je naveliko i naširoko hvaljeni The Balm - Mary Lou Manizer. U posljednje vrijeme mi je postalo nezamislivo našminkati se bez hajlajtera, a znamo da malo koji drogerijski brend kod nas  ima u svom asortimanu hajlajtere. Postao je moja želja od prvog dana kad sam čula za njega.


Sljedeći na listi želja su Sephora cream lip stain. Pročitala sam sve moguće recenzije o njima i mislim da su savršeni. Želim baš ove dvije nijanse sa slike ( Marvelous mauve i Blackberry sorbet).
i Elf matt lip color


Jedina paleta sjenila koju trenutno želim je Make up Revolution Flawless paleta. Nijanse su baš onako  u mom fazonu. :D

I za kraj RT kistovi, a prvi na listi od njih je Setting brush. 

To bi bile moje skromne želje za ovu godinu :) Nadam se da ću uskoro početi križati proizvode sa liste. 


Šta se nalazi na vašoj listi želja? :) 







You Might Also Like

4 komentari

  1. Zelimo jako slične stvari, Make up revolution je jako dobra paleta i nadam se da cu ju isprobati ubrzo. :)
    Novi blog, pogledajte http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/december-favorites.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Bas skromno ali lijepo. Mary Lou imam i halal mu svaki pfening :D
    Sephoru probala i patim koliko su dobri.
    Elf me nije odusevio. A MUR je i na mojoj wl :)
    Inace imam ovaj setting brush original a neki dan mi stigao fejk s ebaya i razlika je minimalna samo u tome sto je original vise spicast a fejk zaobljen na vrhu i sto se kod fejka rozi dio drske sjaji dok je kod originala onako elegantnije mat. U svakom slucaju za cijenu i ovi sa ebaya su me odusevili.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mary Lou bi trebao za koji dan biti moj konačno :D MUR paletu sam davno naručila i još mi nije stigla, vjerujem da i neće :(

      Izbriši

Subscribe